Over Yoder BBQ

Mijn naam is Menno van Duijvendijk. Als echte barbecueliefhebber ben ik al jaren in de ban van de echte Amerikaanse manier van barbecuen. Met mijn team importeren we exclusief Yoder Barbecues en Smokers uit de USA.

Amerikanen gaan vele stappen verder met hun barbecue dan wij traditioneel doen. Wij verstaan onder barbecuen grillen op houtskool of gas. In Amerika is barbecuen veel meer dan dat: men rookt onder gecontroleerde omstandigheden vlees, vis en groente gaar. “Slow Cooking” zorgt voor een fantastische smaakervaring.

De absolute Rolls Royce onder de Amerikaanse Smokers en Barbecues is het merk Yoder: handgemaakte robuuste kwaliteitsbarbecues voor de liefhebber die alleen het beste van het beste wil.

Yoder Smokers zijn dan ook niet goedkoop. Maar een Yoder koop je dan ook voor het leven. Ze geven niet voor niets levenslange garantie.

Een Yoder zal dan ook zijn weg vinden naar de professionele barbecueliefhebber: koks, restaurants en cateraars zullen met een Yoder een extra dimensie kunnen geven aan het aanbod van gerechten. Een Yoder Smoker is een echte blikvanger!

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Menno van Duijvendijk