Yoder Barbeques

Een Yoder Barbecue is een aanwinst voor zowel thuis als in de professionele keuken.

 De Berbecus van Yoder zijn robuust, kunnen tegen een stootje, worden met houtskool gestookt en zijn in 2 maten leverbaar.

Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, evenals inbouw in de keuken. U kunt dus ook binnen bbq’en.

Yoder Barbecue / Grill 24×36 inch (vanaf € 3.150,-)

De populariteit van koken op houtskool is in de afgelopen 10 jaar gestaag toegenomen. Om aan de stijgende vraag te voldoen biedt Yoder nu ook een groot formaat Houtskool Barbecue waarmee voor grotere groepen gekookt kan worden.

De Yoder 24 x 36 Inch Barbecue beschikt over 1.152 vierkante inch aan grilloppervlak. Belangrijkste kenmerken zijn de variabele hoogte van de vuurkorf, de mogelijkheid om indirect te koken en de roestvrij stalen plaat aan de voorzijde. De Barbecue heeft robuuste luchtbanden waarmee hij gemakkelijk op zijn plek gezet kan worden.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - 24x36 Barbecue Charcoal Grill

Yoder Barbecue / Grill 24×48 inch (vanaf € 3.650,-)

Schitterende en robuuste topkwaliteit Houtskool Barbecue. De populariteit van koken op houtskool is in de afgelopen 10 jaar gestaag toegenomen.

Om aan de stijgende vraag te voldoen biedt Yoder nu ook een groot formaat Houtskool Barbecue waarmee voor grotere groepen gekookt kan worden. De Yoder 24 x 48 inch Barbecue beschikt over 7452 cm2 aan grilloppervlak. Belangrijkste kenmerken zijn de variabele hoogte van de vuurkorf, de mogelijkheid om indirect te koken en de roestvrij stalen plaat aan de voorzijde.

De Barbecue heeft robuuste luchtbanden waarmee de grill makkelijk op zijn plek gezet kan worden.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - 24x48 Barbecue Charcoal Grill