Yoder Pellet Grills

Yoder Pellet grills, soms aangeduid als pellet rokers, zijn barbecues voor buitenshuis.  De grills kun je zien als een combinatie van houtskool rokers, gasbarbecus en keukenovens.

Pellet grills worden gestookt met hout pellets, wat zorgt voor een rokerige volle smaak wat u kent van houtskool barbecues en rokers. Echter; een pellet grill biedt het gemak van een gasbarbecue en de temperatuur controle van een oven. U kunt met de Yoder pellet grill roken, maar ook grillen en bakken. Met behulp van een elektronisch bedieningspaneel wordt de automatische brandstoftoevoer geregeld en wordt de luchtstroom naar de grill  gereguleerd. De Yoder pellet grills bevatten van geavanceerde sensoren voor een nauwkeurige temperatuurregeling.

Yoder Pellet Grill YS480 (vanaf € 2.440,-)

De Yoder Pellet Grills worden standaard geleverd met een gemakkelijk te gebruiken digitaal controlepaneel en twee praktische externe platen, zo ook de YS480.

Met het uit te breiden kookoppervlak van 1.220 tot 1.625 cm2, plus de bijna 30 cm aan hoofdruimte, is er voldoende ruimte voor het opbergen van bier tot hele kippen en kalkoenen. Met de optionele tweede plaat vergroot het je het kookoppervlak van de Pellet Grill YS480 tot 2.032 cm2.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - YS480

Yoder Pellet Grill YS640 (vanaf 2.750,-)

De Yoder Pellet Grills worden standaard geleverd met een gemakkelijk te gebruiken digitaal controlepaneel en twee praktische externe platen, zo ook de YS640.

Met het uit te breiden kookoppervlak van 1.220 tot 1.625 cm2, plus de bijna 30 cm aan hoofdruimte, is er voldoende ruimte voor het opbergen van bier tot hele kippen en kalkoenen. Met de optionele tweede plaat vergoot het je het kookoppervlak van de YS640 tot 2.718 cm2.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - YS640

Yoder Pellet Cooker YS1500 (vanaf € 6.250,-)

Onze klanten vroegen ernaar en hier is ie dan: de Yoder YS1500 Pellet Cooker. Deze cooker is het voorbeeld van veelzijdigheid. Het geïntegreerde warmte managementsysteem (WMS) dat is geperfectioneerd op onze houten pits is nu verkrijgbaar op de pellet cooks.

Het WMS geeft de kok perfecte controle over de warmte over de totale lengte van de kamer. Dit maakt het gemakkelijk om de beste steaks te grillen. Op de competition cart zijn 10 inch pneumatische banden gemonteerd welke een ongeëvenaarde mobiliteit geven voor de reis van de trailer tot de plek waar je gaat koken.

U vraagt? Wij draaien!

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - YS1500

Yoder Pellet Grill YS640 Competition (vanaf € 3.950,-)

De Yoder BBQ Pellet Grill Competition wordt standaard geleverd met een gemakkelijk te gebruiken digitaal controlepaneel en twee praktische externe platen. De Grill staat op stevige luchtbanden en is dus gemakkelijk te verplaatsen.

Met het uit te breiden kookoppervlak van 1.220 tot 1.625 cm2, plus de bijna 30 cm aan hoofdruimte, is er voldoende ruimte voor het grillen van hele kippen en kalkoenen.

Met de optionele tweede plaat vergoot het je het kookoppervlak van de Yoder YS640 Competiton tot 2.718 cm2.

Custom Made Mogelijk. Bestel uw unieke eigen YS 640 Competition!

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Yoder YS480 Competition Pellet Grill