Yoder Smokers

Yoder Smokers

Een Yoder Smoker is uitstekend geschikt  voor het koken op lage temperatuur in een gecontroleerde, rokerige omgeving. Met een smoker kunt u vlees, vis en zelfs groente en fruit een zeer smaakvolle bereiding geven. 

De mogelijkheden zijn enorm. Door het gebruik van diverse brandstoffen, zoals hout, houtskool of houtpellets kunt u zeer gevarieerd koken. Yoder Smokers zijn er in diverse uitvoeringen, ook computergestuurd en zeer geschikt voor de professionele ambitieuze chefs!

Yoder Smoker Abilene 20 inch (vanaf € 2.180,-)

De Yoder Smoker Abilene 20 inch is de betaalbare alleskunner uit de Yoder-range als het om meer gaat dan alleen grillen.

Vlees en vis kan ook op een professionele manier gegrild worden. Zelfs groente kan op dit hoogwaardige instapmodel verrijkt worden met een subtiele rooksmaak.

Met de Abilene 20″ wordt op deze manier elke gast verrast door de smaak die door de rook wordt meegegeven.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Abilene

Yoder Smoker Cheyenne (Vanaf € 1.780,-)

De Yoder Smoker Cheyenne brengt je van gewoon grillen in de wereld van barbecuen en langzaam roken.

Het verschil is  dat de hitte en de rook indirect via de ovenruimte worden getrokken, de indirecte warmte is het geheim van het roken van sappig, super mals vlees met die rijke rokerige smaak.

Of je nu vrienden over hebt, je familie wilt verrassen of een feestje geeft, laat de Yoder Smoker Cheyenne voor je werken en laat je gasten genieten van eten op sterrenniveau.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Cheyenne

Yoder Smoker Cimarron (vanaf € 11.200,-)

Om aan de eisen te voldoen van koks en cateraars, biedt de Yoder Cimarron Competion Smoker een lichtgewicht, uiterst mobiel platform met een gemaximaliseerd kookoppervlak.

Deze cart is gemakkelijk op de trailer te zetten en op de juiste plek te installeren zodat je direct klaar bent om te grillen. In het hart van de cooker is het warme management systeem geïntegreerd dat de kok de perfecte controle geeft over het kookproces.

Of je nu een wedstrijd wilt winnen of voor grote groepen kookt; deze Yoder Cimarron Smoker is slank, mobiel en klaar om met je mee te reizen.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Cimmaron

Yoder Smoker Durango 20 inch (vanaf € 4.350,-)

Voor groepen van meer dan 50 personen heeft de Yoder Smoker Durango 20 inch een totaal kookoppervlak van maar liefst 6.649 cm2.

De Durango heeft 869 vierkante centimeter aan direct grilloppervlak in de vuurbox, 3.137 (met optionele tweede plaat) vierkante centimeter aan horizontaal indirect grilloppervlak en 2.804 vierkante centimeter (4 platen à 701 cm2) aan langzaam rookoppervlak in de verticale kamer.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Durango

Yoder Smoker Durango 24 inch ( vanaf € 7.150,-)

De Yoder Smoker Durango 24 Inch is het grotere broertje van de Durango 20 Inch.

De Yoder Smoker Durango 24 Inch is een echte alleskunner met een totaal kookoppervlak van maar liefst 10.518 cm2: 1.062 vierkante centimeter aan direct grilloppervlak in de vuurbox, 4.295 vierkante centimeter aan horizontaal indirect grilloppervlak op twee platen en 5.161 vierkante centimeter (5 platen à 1.031 cm2) aan langzaam rookoppervlak in de verticale kamer. Bereik snel een temperatuur van 700 graden om steak dicht te braden, 400 graden voor indirect grillen, 200-250 graden voor barbecue of 150 graden voor langzaam roken en opwarmen.

Ja, de Durango is inderdaad veelzijdig!

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Durango

Yoder Smoker Frontiersman (vanaf € 13.500,-)

Om aan de eisen te voldoen van ambitieuze koks en cateraars heeft Yoder BBQ een uiterst mobiele cart ontwikkeld: de Yoder Smoker Frontiersman II.

Rol het van de trailer, plaats hem op de juiste posities en mensen zullen hun ogen uitkijken. In het hart van de cooker is het warmte management systeem geïntegreerd dat een ongeëvenaarde controle geeft over de bereiding.

Geen uitdaging is te groot en reis te lang voor de Frontiersman.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Frontiersman

Yoder Smoker Kingman (vanaf € 4.950,-)

Zorgt de kwaliteit van je barbecue ervoor dat steeds meer mensen zichzelf uitnodigen om bij je te komen eten? De Yoder Smoker Kingman is gemaakt om geweldig vlees met een verrukkelijke rooksmaak klaar te maken voor gezelschappen van ruim 100 man!

De consistente eigenschappen op het gebied van warmtebeheer trekken warmte en rook op efficiënte wijze uit de offset vuurbox. De Kingman is een smoker op wedstrijdniveau en heeft bovendien een groot aantal standaardonderdelen, zoals het contragewicht voor de deur, dubbele thermometers, warmtebeheerplaat, bovenste schuifplaat en grillrooster in de vuurbox.

De Kingman is ideaal voor commerciële catering en barbecue wedstrijden maar misstaat ook niet in je achtertuin.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Kingman

Yoder Smoker Loaded Wichita (vanaf € 3.600,-)

Load ‘em up! De Yoder Smoker Loaded Wichita wordt geleverd inclusief onze drie meest populaire optionele onderdelen: het contragewicht voor de deur, de warmtebeheerplaat en de tweede schuifplaat.

Om je kookervaring te optimaliseren, heeft de De Yoder Smoker Loaded Wichita een kookoppervlak van ruim 2700 cm2. Het met precisie gemaakte dubbele luchttoevoersysteem van de Wichita geeft professionele resultaten, ongeacht je ervaringsniveau.

De Loaded Wichita maakt je de barbecuekoning van de buurt.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Loaded Wichita

Yoder Smoker Wichita (€ 2.885,-)

Met de Yoder Smoker Wichita trekt je reputatie als barbecuemeester van de buurt snel een breed publiek naar je restaurant of je achtertuin.

De Wichita heeft een kookoppervlak van maar liefst 2.766 vierkante centimeter, waarmee je alle ruimte hebt voor extra vlees en bijgerechten. Het dubbele luchttoevoersysteem van de Wichita, met precisie gemaakt, geeft professionele resultaten, ongeacht je ervaringsniveau. Voor nog grotere veelzijdigheid is de Wichita voorzien van een grillrooster in de vuurbox en een uitneembare bovenplaat.

De Yoder Smoker Wichita zal je nieuwe fans verbazen, in de achtertuin, tijdens grote bijeenkomsten, of in je strandtent.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Wichita

Yoder Smoker Stockton (vanaf € 5.300,-)

Onze klanten vroegen steeds vaker om een compacte, niet al te grote barbecue pit met een groot kookoppervlak. De Yoder Smolker Stockton is ons antwoord op deze vraag.

Met iets meer dan 10.980 vierkante centimeter aan kookoppervlak in een compact ontwerp (lengte 157 cm x hoogte 208 cm x breedte 93 cm) kan je in deze pit gemakkelijk meer dan 24 rib racks of meer dan 16 varkensschouderstukken kwijt, of wat je klanten of vrienden ook willen.

Yoder Smokers, Pellet Grills, Grills en BBQ's - Stockton